Dünyanın En Geniş
Robotik ve Kodlama İçeriği.

Akademi sizlere 21. Yüzyılın etkili üretim araçları ile ürün geliştirmenizi sağlayacak 29 farklı ders başlığına ait eğitim içeriklerini sunar. Her derste bir proje üzerine çalışılarak gerçek yaşam problemleri çözülür ve bir ürün çıkarılır. Yaparak ve yaşayarak öğrenme yaklaşımı ile kazanım temelli kurgulanmış 1300’den fazla proje kullanıcılara sunulur. İçeriklere Türkçe ya da İngilizce dil desteği ile ulaşabilirsiniz.


Her Yaşa Uygun
Eğitim İçerikleri.

Akademi’de okul öncesinden liseye her yaş ve her deneyim seviyesi için uygun içerikler sunulur. Farklı yaş ve deneyim seviyesindeki öğrenciler problemleri farklı araçlar kullanarak çözerler. Yaş ve deneyim arttıkça kullanılan araçlar değişir ve gelişir. Tamamlanan her proje sonunda bir tuğla konularak tüm eğitim öğretim süreci sonunda sağlam bir bina inşa edilir.


Videolu ve Adım Adım
Eğitimler.

Verilen proje görevlerine ait çözümler tüm ayrıntı ve adımları kapsayan kılavuzlarda bulunur. Tasarım ve kodlama başlıklarına ait her işlem adımı farklı sayfalar ile gösterilir. Kılavuzlar animasyon ve etkinlikle ile zenginleştirilmiştir. Kılavuzlara ek olarak her derse ait teorik anlatımları ve bütün işlem adımlarını bulunduran video dersler de Akademi’de bulunur.


Ölçme ve
Değerlendirme.

Serçe Akademi içerisinde 100+ rozet ve 12 farklı seviye barındırır. Projeler geliştiren öğrenci rozetler kazanır ve rozetlerden alacağı puanlar ile seviyesini arttırır. 12 yıllık akademik bir sürecin değerlendirmesini yapabilecek olan bu sistem ile eğlenceli ve güdüleyici bir ölçme yapılır. Başarım sistemine ek olarak öğrenciler, ara sınavlar ve sınavlar ile değerlendirilir ve sertifikalar almaya hak kazanırlar.


Performans Verilerini
Görüntüleme.

Öğrencilerin tüm aktiviteleri, performans verileri ve düzenleme ekranları öğrenci sayfalarında bulunur. Akıllı öğrenci profili sayesinde öğrenciler istedikleri zaman “karne” olarak adlandırdığımız performans analizlerini sistem üzerinde yazdırabilirler.


Üniversite Onaylı
Sertifikalandırma.

Kurumsal hizmetler kapsamında verdiğimiz eğitici eğitimleri ve öğrencilerin tamamladıkları kurlar sonucunda yapılan sertifikalandırmalar İstanbul Gelişim Üniversitesi onaylıdır.


Hazır Kodlara
Erişim.

Hızlı prototip oluşturmak ve tasarımları test etmek için hazır kod ve çizim dosyaları bir tık ile sistem üzerinden indirilebilir.


İstediğiniz Yerden
Öğrenme İmkanı.

Bulut tabanlı yapısı ve pek çok cihazdan çalışabilir olması ile Serçe Akademi ile öğrenmeye zamandan ve mekandan bağımsız olarak devam edilebilir.


Kullanıcı Dostu
Arayüz.

Kolay anlaşılır içerikler, doğru düzenlenmiş eklentiler ile sistem içerisinde kaybolmadan ve mental aktivite yorgunluğu yaşamadan dolaşabilir en fazla 3 tık ile aradığınız modülü bulabilirsiniz.


Uygun Fiyatlı
Eğitim Materyalleri.

Serçe Teknoloji olarak ihtiyacınız olacak tüm malzemeleri stoklarımızda tutuyor ve iyi fiyat garantisi ile sizlere ulaştırıyoruz. Kurumsal alımlarda size özel indirimler ve hediyeler sunuyoruz.


7/24
Uzaktan Destek İmkanı.

Kurumsal çözümlerde sunulan birebir danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra kullanıcılarımızın isteklerine anlık cevaplar veriyoruz. Sistem içerisinden ticket oluşturarak ya da çağrı merkezimizi arayarak bize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


Yavru
Kuş

Bu seviye tasarım, programlama, fiziksel programlama ve sosyal paylaşım becerilerinin temelini alan öğrenciler içindir. Bu seviyeyi tamamlayan öğrenci;


  • Basit grafikler ve 3D modeller tasarlayabilir,
  • Temel programlama ilkeleri ile kısa programlar yazabilir,
  • Mikrodenetleyicileri programlayarak elektronik bileşenleri yöneten basit devreler kurabilir,
  • Tüm bu birikimini paylaşım kültürü ile harmanlayarak etkinliklere, buluşmalara katılabilir ve arkadaşlarıyla ortak çalışabilir.

Uçan
Kuş

Uçmayı öğrenen kuşa benzettiğimiz bu seviyedeki öğrenci, öğrenme ve gelişme sürecinin önemli bir aşamasındadır.Öğrenci bu aşamada;


  • 3D kompozisyonlar üretmeye başlar,
  • Algoritmik düşünme becerilerini yeni öğrendiği programlama komutları ile birleştirerek problem çözer,
  • Elektronik bileşenleri kombinasyon halinde kullanmasına olanak sağlayan mikrodenetleyici kontrol becerileri edinir,
  • Gelişen ortak çalışma kültürü öğrencilerin projeler üzerinde iş birliği yapmasını kolaylaştırır. Proje paylaşım kültürünü de edinen öğrenci çevrimiçi ortamlarda paylaşımlar yapabilir.

Mucit
Kuş

Öğrencilerin bütün ana başlıklarda ileri teknikleri öğrenmeye başlayarak uzmanlaştığı seviyedir. Öğrenciler bu aşamada;


  • Problem çözüm basamaklarının altını edindiği kazanımlar ile doldurarak daha kompleks problemleri çözer,
  • Bulundukları topluluğun diğer üyelerine destek ve yardım sunarlar,
  • Lokomotif olarak adlandırdığımız modelde tecrübeli öğrenciler bilgi ve birikimleri ile arkadaşlarının proje fikirlerini gerçekleştirmelerine yardımcı olurlar.

Bilge
Kuş

Bilge kuşlar gelişim süreçlerini bireysel olarak devam ettirmeye hazırlardır.


  • Gerçek dünya modelleri üretebilir,
  • Çeşitli programlama paradigmaları ile gerçek dünya problemlerini çözebilir ve
  • Gerçek dünya problemlerini çözecek otonom sistemler tasarlayabilirler.
  • Bilge kuşlar çevreleri için mentor rolü üstlenebilir ve topluluktaki diğer bireylere ilham verebilirler.

Tasarım Programlama Fiziksel Programlama Üretim Sosyal Beceriler
Yavru Kuş Basit 2D ve 3D modeller oluşturur. Temel programlama teknikleri ile basit programlar oluşturur. Temel dijital, analog ve elektromekanik komponentleri kullanır. Basit araç gereçler ile projelerini prototipler. Arkadaşları ile etkileşime geçer ve projelerini paylaşır.
Uçan Kuş 2D ve 3D modelleri birleştirerek projeler oluşturur. Temel programlama tekniklerini kullanarak problem çözer. Sensör ve aktivatörleri kullanarak projeler oluşturur ve problem çözer. Üretim tekniklerini kullanır ve prototipler oluşturur. Projelerini arkadaşları ile ortak çalışmalar yaparak geliştirir.
Mucit Kuş Çoklu modeleri kullanarak ürünleri ve modelleri tamamlar. Öğrendiği ileri seviye teknikler ile daha kompleks problemleri çözer. Analog ve dijital verileri işler, kullanıcıya geribildirimde bulunur. Üretim tekniklerini ve araç gereçleri tamamlanmış projeler üretmek için kullanır. Arkadaşlarının tasarım&yapım süreçlerini destekler.
Bilge Kuş Çoklu ve tümleşik assetler ile daha kompleks projeleri tamamlar ve gerçek dünya modelleri oluşturur. Yüksek seviye programlama tekniklerini kullanarak gerçek dünya problemlerini çözer. Gerçek dünya problemlerini çözmek için otomasyon sistemleri tasarlar. Bağımsız fabrikasyon sistemleri kompleks projeler üretmek için kullanır. Birikimini çevresi ile paylaşır, maker kültürü konusunda insanları eğitir.